Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν κήρυξαν πόλεμο στα βρετανικά ΜΜΕ -Μηνύσεις κατά των Sun και Daily Mirror

Ο πόλεμος του πρίγκιπα Χάρι με τα βρετανικά ΜΜΕ, καλά κρατεί. Ο δούκας του Σάσεξ απ’ ό,τι φαίνεται δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και προχώρησε σε μηνύσεις κατά των βρετανικών εφημερίδων Sun και Daily Mirror.

Συγκεκριμένα, οι μηνύσεις γίνονται εναντίον των ιδιοκτητών των δύο Μέσων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπόθεση που φέρεται να σχετίζεται με «τηλεφωνικό χακάρισμα», ότι του υπέκλεψαν φωνητικά μηνύματα δηλαδή, χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Η κίνηση αυτή του πρίγκιπα Χάρι, έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο ίδιος κατά των βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης, για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα, όπως ανέφερε, φοβάται πολύ μην επαναληφθεί η ίδια ιστορία, με τη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία δεν άφηναν σε ησυχία οι παπαράτσι.

Από την πλευρά της η Μέγκαν Μαρκλ, μήνυσε την εφημερίδα Mail On Sunday, η οποία δημοσίευσε μια χειρόγραφη επιστολή που είχε στείλει η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις.

Πηγή από ένα από τα δύο Μέσα τα οποία θα αντιμετωπίσουν τον Πρίγκιπα Χάρι στα δικαστήρια, δήλωσε στον Guardian πως δεν θα γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο, αφού μέχρι στιγμής οι μηνύσεις δεν έχει επιδοθεί επισήμως από τους δικηγόρους του Χάρι.

Οι μηνύσεις έχουν υποβληθεί από την δικηγορική εταιρεία Clintons, η οποία κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί με πάρα πολλές υποθέσεις που αφορούσαν σε κατηγορίες για «χακαρίσματα» και μάλιστα έχει κερδίσει τις περισσότερες από αυτές, όπως αναφέρει ο Guardian.

Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ