Δρόμος στο Μιντιλόγλι "'κόπηκε" στη μέση μετά τη δυνατή νεροποντή - "Κατάπιε" αυτοκίνητο - Τί καταγγέλλουν οι κάτοικοι - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ

Άγιο είχε η οδηγός του οχήματος που βλέπετε. Το αυτοκίνητό της μετά τη δυνατή νεροποντή "βούλιαξε" στο δρόμο στην περιοχή "Γαλανόπουλου" στο Μιντιλόγλι Πατρών.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν, ότι τα ημιτελή αποχετευτικά έργα που έχει αναλάβει να κάνει εκεί η ΔΕΥΑΠ, προκάλεσε το πρόβλημα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν, όπως μας μεταφέρουν, τον Ιούλιο αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν. Το μόνο που έγινε μετά ήταν να ασφαλτοστρωθεί ένα τμήμα της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου.

Όπως φαίνεται όμως και στο βίντεο και τις φωτο, ο δρόμος έχει "ανοίξει"! Οι κάτοικοι φοβούνται τί θα γίνει, αν συνεχιστεί η κακοκαιρία με τις δυνατές νεροποντές. 

Σύμφωνα, επίσης, με τους κατοίκους δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί, λόγω της κακής κατάστασης του δρόμου. Όπως αναφέρουν έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι στον δήμο Πατρέων και βρίσκονται σε αναμονή για την παρέμβαση των υπηρεσιών. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης