Άδειασαν τα μπουκάλια στο καμαρίνι του Λιάγκα μετά την επίσκεψη του Τζαν

Ο Τούρκος ηθοποιός, Τζαν Γιαμάν, ήρθε στην Ελλάδα και η επίσκεψη του αποτέλεσε θέμα συζήτησης τόσο για τη χειρονομία του όσο και για το πλήθος κόσμου που έσπευσε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθεί.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός Θεός», χθες, Τρίτη, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από τη δική του εκπομπή, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αναφέρθηκε στην επίσκεψη αυτή και αποκάλυψε και ένα περιστατικό που του κίνηση την περιέργεια.

«Επειδή τα πλατό είναι καινούρια και δεν είχε άλλο καμαρίνι, μου είπαν από την παραγωγή αν μπορεί να πάρει το καμαρίνι μου. Λέω, με χαρά να το πάρει. Εγώ δεν έχω πιει καθόλου οινόπνευμα στη ζωή μου, μηδέν. Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή, όμως, μου είχαν φέρει κάποιοι 2 μπουκάλια ουίσκι. Δίνω το καμαρίνι μου στον Τούρκο -θα το πω τώρα- και σήμερα το πρωί είναι τελειωμένα και τα 2 μπουκάλια. Ποιος τα ήπιε παιδιά; Αυτός πήγε στο καμαρίνι, ποιος να τα πιει;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην καλεσμένη του Θάλεια Ματίκα η οποία αναρωτήθηκε: «Με αυτό το σώμα και ήπιε δυο μπουκάλια;».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ