Πάτρα: Μέχρι την 1η Οκτωβρίου οι εγγραφές στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η αδυναμία των λαϊκών οικογενειών να καλύψουν τις γενικότερες ανάγκες τους, όπως και την στήριξη των παιδιών τους στην μόρφωση οδηγεί όλο και περισσότερους μαθητές και μαθήτριες να αναζητούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου μας, βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση της επίδοσής τους στα μαθήματα.

Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών τη φετινή σχολική περίοδο 2019-2020, απαιτεί όπως είναι φυσικό μεγαλύτερη συμμετοχή  εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αναγκών που έχει προκύψει.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, αλλά και στους Φορείς τους, να υποστηρίξουν με την συμμετοχή τους ενεργητικά την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

Η υποβολή των αιτήσεων μαθητών και εκπαιδευτικών, έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνονται δεκτές  έως Δευτέρα 1 Οκτώβρη  2019 με τον εξής τρόπο: 

1) Στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου 17 Α, 3ος Όροφος Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή  και ώρα 10:00-15:30 μμ.  
Τηλ. Επικοινωνίας : 2610-274035

2) Στα Γραφεία των Δημοτικών Διαμερισμάτων και Τοπικών Συμβουλίων του Δ. Πατρέων.

3) Ηλεκτρονικά μπορούν να κατατεθούν επίσης αιτήσεις συμμετοχής  στο email [email protected]   
 Οι αιτήσεις μπορούν να ανευρεθούν στο  site του Δήμου  
www.e-patras.gr. 
 

Διαβάστε επίσης