Γ. Καρβέλης: "Σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσαν μικροί ασθενείς" - Σε λίγο καιρό το νέο μηχάνημα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

τί μας είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

"Σε καμία περίπωση δεν κινδύνευσαν και δεν κινδυνεύουν οι μικροί ασθενείς. Αυτό για εμάς ήταν και είναι το πρώτο μας και βασικό μέλημα", είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης μιλώντας στην "Π" για την παρέμβασή του, σε ότι αφορά το δεύτερο αναισθησιολογικό μηχάνημα το οποίο ήταν εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης με συνέπεια να μην εξυπηρετούνται ταυτόχρονα τα τακτικά και τα έκτακτα περιστατικά.

"Το νοσοκομείο είχε δανειστεί ένα άλλο μηχάνημα από την προμηθεύτρια εταιρία, το οποίο όμως το πήρε πάλι πίσω. Για το λόγο αυτό, είχε μείνει με ένα μηχάνημα", εξηγεί ο κ. Καρβέλης. Και προσθέτει:

"Οι διαδικασίες προμήθειας του δεύτερου μηχανήματος, είχαν "παγώσει" από την προηγούμενη Κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζουμε το λόγο. Αυτή τη στιγμή, κατόπιν και της τελευταίας έγκρισης από το γραφείο του υπουργού Υγείας, είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια του νέου μηχανήματος, θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου, ενώ ήδη έχουμε κινήσει διαδικασία να επαναφέρουμε το δανεικό, μέχρι να παραλάβουμε το νέο μηχάνημα". 

Από τη χθεσινή επίσκεψη του Γ. Καρβέλη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. 

Διαβάστε επίσης