Χαμηλές Πτήσεις στο Πάνθεον

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», παρουσιάζει αύριο και την Κυριακή στις 21.15 στο «Πάνθεον» την παράσταση «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά.

Οι ήρωες του Αρκά, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των κόμικς και ζωντανεύουν μ' ένα μεγάλο θίασο σύγχρονων πρωταγωνιστών. Τον Θανάση Βισκαδουράκη, τη Σοφία Βογιατζάκη, την πληθωρική εμφάνιση του Γιώργου Γαλίτη τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, το Χρήστο Τριπόδη, Γιώργο Χατζή, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Αλέξη Βιδαλάκη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.
Η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης», οι «Χαμηλές Πτήσεις», ο «Καστράτο», το «Μαλλί με Μαλλί» πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων», που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.
Στη «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων», τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Ελληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.
Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Γαλίτης, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Γιώργος Χατζής.
Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 12 ευρώ, ανεργίας - φοιτητικό - άνω των 65 και πολύτεκνοι 12 ευρώ, παιδικό 10 ευρώ. Γενική είσοδος 15 ευρώ.

Διαβάστε επίσης