Λιμάνι Πειραιά: 100 κοντέινερ με φρούτα γεμάτα κοκαΐνη και ακόμα ... βρίσκουν - Εμπλοκή Πατρινού επιχειρηματία - Επιβεβαίωση του tempo24

σε εξέλιξη η έρευνα

Γιγαντιαία επιχείρηση πραγματοποιούν οι ελληνικές αρχές στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες εντοπίστηκε κοκαΐνη. Την επιχείρηση πραγματοποίησε το Λιμενικό μαζί με το ΣΔΟΕ, ενώ ζητήθηκε και η συμβολή της Αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του tempo24.

Συνελήφθη πατρινός επιχειρηματίας για ναρκωτικά - ΝΕΟΤΕΡΑ

Τα κοντέινερς, όπως αναφέρει το newsit, μετέφεραν μπανάνες από την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από το Εκουαδόρ, όπως και άλλα εμπορεύματα και η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη σε ειδικές κρύπτες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν δεσμευτεί περίπου 100 κοντέινερς και συνεχώς οι αρχές βρίσκουν κοκαΐνη.

Το Λιμενικό και τα στελέχη του ΣΔΟΕ ερευνούν βήμα βήμα τα κοντέινερς και εκτιμούν ότι η ποσότητα της κοκαΐνης είναι πολλαπλάσια από αυτή που έχει βρεθεί και η οποία ξεπερνά τα 120 κιλά.

Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση σχετίζουν την συγκεκριμένη ποσότητα με εκείνη των 51 κιλών κοκαΐνης που είχε εντοπιστεί στις αρχές του Αυγούστου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει εμπλοκή και Πατρινού επιχειρηματία. 

Αυτό που απομένει τώρα είναι να εντοπιστούν οι παραλήπτες, καθώς οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για βαρόνους ναρκωτικών που συμμετέχουν σε μεγάλα κυκλώματα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν η ποσότητα των ναρκωτικών προορίζονταν για την Ελλάδα ή την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης