Στις κινηματογραφικές αίθουσες το Downton Abbey

Στις 22/9 η προβολή στην Ελλάδα

"Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Downton Abbey μεταφέρεται στη Μεγάλη Οθόνη", ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η σειρά Downton Abbey τον Ιούλιο του 2018. "Η παραγωγή της ταινίας ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι".

Η ταινία Downton Abbey θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους βρετανικούς κινηματογράφους την ερχόμενη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ενώ μια ημέρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η προβολή της στην Ελλάδα, όπου η σειρά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Στους αμερικανικούς κινηματογράφους θα βγει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς του ITV θα συμμετέχουν στην ταινία, περιλαμβανομένων της Μισέλ Ντόκερι (Λαίδη Μαίρη), του Χιού Μπόνβιλ (κόμης Ντάουντον), της Τζοάν Φρόγκατ (Άννα Μπέιτς) και της Μάγκι Σμιθ (κόμισσα του Πύργου), η οποία ήταν η τελευταία ηθοποιός από το καστ που είπε το ναι για ταινία.

Η Λόρα Κάρμαϊκλ θα επιστρέψει ως Λαίδη Ίντιθ, η Λέσμι Νίκολ ως κ.Πάτμορ, ο Άλεν Λιτς ως Τομ Μπράνσον και η Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν ως Λαίδη Κόρα, ο Ρομπ Τζέιμς-Κόλιερ ως Τόμας Μπάροου, η Φίλις Λόγκαν ως κ.Χιουζ, η Μπρένταν Κόιλ ως κ. Μπέιτς, ο Μάθιου Γκουντ ως Χένρι Τάλμποτ, η Σόφι ΜακΣέρα ως Ντέιζι Μέισον, η Πενέλοπι Γουίλτον ως Λαίδη Ίζομπελ και ο Τζιμ Κάρτερ ως κ. Κάρσον.

Επιπλέον στην ταινία θα συμμετάσχει και η σύζυγος του Κάρτερ στη ζωή, η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον, η οποία θα υποδύεται την Λαίδη Μπάγκσο. Άλλοι πέντε βρετανοί ηθοποιοί που δεν έπαιζαν στη σειρά συγκαταλέγονται στο καστ της ταινίας.