Ο Άγγελος Χαριστέας επέστρεψε στον Άρη! Το πόστο που ανέλαβε

Μεγάλη επιστροφή στον Άρη. Ο Άγγελος Χαριστέας βρίσκεται και πάλι στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επέστρεψε… σπίτι του. Ο Άγγελος Χαριστέας είναι ο διάδοχος του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου στον Άρη (αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από την ΠΑΕ), αναλαμβάνοντας χρέη διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Να θυμίσουμε ότι ο παλαίμαχος “Greek legend” αγωνίστηκε στους Θεσσαλονικείς από το 1998 έως το 2002, πριν συνεχίσει την μεγάλη καριέρα του στο εξωτερικό.

Η ενημέρωση του Άρη

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του.

Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου», δήλωσε νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος στο arisfc.com.gr.

* Η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς.”

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ