Η ΑΕΚ «χτίζει» πρόκριση επί της Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ (21:00,Novasports)

Νέα αρχή με φόντο τους ομίλους του Europa League ψάχνει η ΑΕΚ, που θα υποδεχτεί την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ (21:00,Novasports) για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. 

Ο στόχος, μάλιστα, είναι διπλός. Αφενός το αποτέλεσμα που θα δώσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τραπεζούντα, αφετέρου μια πειστική εμφάνιση, που θα κρατήσει οριστικά στο παρελθόν στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της ομάδας. 

Στην προσπάθεια αυτή ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα έχει στη διάθεσή τους ανέτοιμους Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι, ενώ για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Νίκλας Χουλτ. 


Ηχηρή απουσία, βέβαια, είναι και αυτή του κόσμου. Η ΑΕΚ θα δώσει το κρίσιμο ματς χωρίς τη βοήθεια του 12ου παίκτη της, λόγω τις τιμωρίας που «κουβαλάει» από πέρυσι. Στις εξέδρες θα βρίσκονται μόνο 100-150 παιδιά, κάποια από τις ακαδημίες τμημάτων της και κάποια από τα «Παιδικά χωριά SOS». 

Στην 11άδα που σκέφτεται να κατεβάσει ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, με το 4-3-2-1 να διατηρείται. Ο Μπαρκας θα υπερασπιστεί την εστία των «κιτρινόμαυρων», με τους Λόπες και Πουλίνιο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ Σβάρνας και Βράνιες θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. 

Ίδια με το ματς κόντρα στην Κραϊόβα θα είναι πιθανότατα και η επιθετική γραμμή, με τους Μάνταλο και Ζεράλδες στις πτέρυγες, Λιβάγια στο κέντρο και Ολιβέιρα στην κορυφή. Η μοναδική αλλαγή αναμένεται να είναι στη μεσαία γραμμή, όπου στο πλευρό του Σιμόες θα μπει ο Σιμάο στη θέση του Κριστίστιτς.


Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης