Πάτρα: Εξι συλλήψεις στο λιμάνι για πλαστά έγγραφα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Μπαράζ συλλήψεων στο λιμάνι της Πάτρας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του λιμενικού:

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 39 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος κατείχε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και ο 39χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Στο μεταξύ, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 41 και 38 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, κατελήφθη ο 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου για λογαριασμό της 38χρονης, την οποία θα συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της, με σκοπό την παράνομη έξοδο της από τη χώρα..
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Τέλος συνελήφθησαν, ηλικίας 19 και 23 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, κατελήφθη ο 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου για λογαριασμό του 23χρονου, τον οποίο θα συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Διαβάστε επίσης