Μητσοτάκης: Είμαστε δίπλα στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές

ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

"Σήμερα είναι μια μεγάλη διπλή γιορτή για τους Έλληνες. Γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου και ταυτόχρονα τιμούμε και τις Ένοπλες Δυνάμεις " τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο, όπου παραβρέθηκε στους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι "αντλούμε δύναμη και βρίσκουμε καταφύγιο στην πίστη μας. Αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία για να ατενίσουμε το μέλλον ως χώρα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για μια Ελλάδα η οποία επιτέλους γυρίζει σελίδα και μπορεί να δει το μέλλον της με πραγματική αισιοδοξία".

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε επίσης ότι "σήμερα η σκέψη μας είναι με τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από τις μεγάλες φωτιές αλλά κυρίως με τους άντρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εθελοντές μας. Γι' αυτούς δεν υπάρχουν αργίες. Δίνουν με αυτοπεποίθηση και αυτοθυσία τον αγώνα τους για να προστατεύσουν τις ζωές των συμπολιτών μας και το φυσικό περιβάλλον. Η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη και να τους στηρίζει. Εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά".

Διαβάστε επίσης