Η κόρη τού έκανε δώρο τεστ DNΑ, εκείνος ανακάλυψε πως δεν είναι ο πατέρας της

ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ξινό του βγήκε ενός πατέρα το χριστουγεννιάτικο τεστ DNA που έφερε η μικρή για να κάνει όλη η οικογένεια και να βρει τις ρίζες της.

Ο Joseph Cartellone αποδείχτηκε πως δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της 25χρονης Rebecca, παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του Jennifer Cartellone δεν τον απάτησε ποτέ.

Τι έγινε λοιπόν; Το ζευγάρι από το Ντέλαγουερ του Οχάιο αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμότητας, γι’ αυτό και είχαν επιλέξει τη λύση της εξωσωματικής. Με την οποία γέννησαν το 1994 ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μόνο που η κλινική τα μπουρδούκλωσε κάπως και χρησιμοποίησε στη διαδικασία σπέρμα άλλου άντρα!

Το ζευγάρι μήνυσε όπως ήταν φυσικό το Institute for Reproductive Health του Σινσινάτι, το Christ Hospital και όποιον άλλο θεώρησε υπεύθυνο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Good Morning America»: «Όταν κοιτάξαμε τα αποτελέσματα, αυτό που παρατηρήσαμε αμέσως ήταν πως δεν υπήρχαν καθόλου ίχνη ιταλικού DNA στην Rebecca. Το DNA της έμοιαζε πολύ με της γυναίκας μου».

Σε κατοπινή συνέντευξη Τύπου, ο πατέρας είπε: «Ποτέ, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου, δεν θα περίμενα πως το χριστουγεννιάτικο δώρο του DNA τεστ για την οικογένειά μου θα αποκάλυπτε μια τέτοια κατάχρηση της εμπιστοσύνης μας στους ειδικούς που απευθυνθήκαμε ζητώντας βοήθεια. Αυτό έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολο για την οικογένειά μου. Θέλω να κάνω ό,τι χρειαστεί ώστε να διασφαλιστεί πως κανένας άλλος δεν θα περάσει αυτά που περνάμε».

Σύμφωνα με τη μήνυση, τα αποτελέσματα βγήκαν δύο μήνες μετά τα περσινά Χριστούγεννα και κατόπιν ο Cartellone έκανε τεστ πατρότητας, όπου απέδειξε πως δεν είναι κατά κανέναν τρόπο ο βιολογικός πατέρας της κόρης. Το νοσοκομείο αρνείται για την ώρα να σχολιάσει, όπως και η κλινική γονιμότητας, λέγοντας απλώς πως «εκτιμούμε τους ισχυρισμούς που αφορούν σε γεγονότα που έλαβαν υποτίθεται χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 1990»…

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ