Πάτρα: Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

H Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου σε επιστολή της προς την Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου αναφέρει:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά και θερμά για τη βοήθειά σας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών που πρόσφατα διοργανώσαμε στην Πάτρα, καθώς επίσης και για την παρουσία σας στους Αγώνες.

Η ενέργειά σας αυτή σας τιμά και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του υγιούς Αθλητισμού και την αναβάθμιση των χώρων και της λειτουργικότητας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Παράλληλα δουλεύουμε και για το σταθερό στόχο μας για υλοποίηση στην πράξη της έννοιας του Αθλητικού Τουρισμού. Οι διανυκτερεύσεις Αθλητών, Προπονητών, Συνοδών, Κριτών, Διοικητικών, Φιλάθλων κλπ. το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ξεπέρασαν τις 2.500, με ότι αυτό σημαίνει για την Οικονομία της Πόλης και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Στίβος αποτελεί την πρώτη «πηγή» αριθμού διανυκτερεύσεων για την Πάτρα.

Συνολικά και ενώ πλησιάζει η λήξη της αγωνιστικής χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από την Ένωσή μας για το 2019, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς και όλο το υπό την επίβλεψή σας Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του Σταδίου για την άριστη συνεργασία μας και την αμέριστη βοήθεια που είχαμε σε κάθε αίτημά και ανάγκη μας και ιδιαίτερα την Διευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Παστουρματζή Αναστασία».