Φρίκη στο Αγρίνιο - ΦΩΤΟ: Επί τρεις ώρες προσπαθούσαν να βγάλουν το πτώμα από το λεωφορείο - Τον εντόπισαν στο σασμάν του οχήματος

14:27 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για τρεις ώρες οι πυροσβέστες στο Αγρίνιο, προσπαθούσαν να βγάλουν τη σορό του άτυχου άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε λεωφορείο. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χώρο του λεωφορείου κάτω από τη μηχανή του οχήματος.

Επί τρεις ώρες οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βγάλουν τη σορό του άνδρα από την μηχανή κάτι που κατόρθωσαν  ανοίγοντας τα καπάκια κάτω από τον χώρο της μηχανής του λεωφορείου.

13:12 ΠΡΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Φρίκη στο Αγρίνιο όταν εργαζόμενοι συνεργείου εντόπισαν πτώμα σε λεωφορείο .

Ο οδηγός του λεωφορείο αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα με τις ταχύτητες του οχήματος και το πήγε σήμερα το πρωί σε συνεργείο, κοντά στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Οι εργαζόμενοι του συνεργείου κατά τη διάρκεια του ελέγχου αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα.

Επρόκειτο για την σορό ενός άνδρα που βρέθηκε στον χώρο του σασμάν του λεωφορείου. 

Δραματικές ήταν οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου για τον απεγκλωβισμό της σορού του άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο σε λεωφορείο.

Το τουριστικό λεωφορείο έφτασε στο Αγρίνιο το περασμένο βράδυ από το Βελιγράδι.. Εικάζεται ο θάνατος να προκλήθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες ή και αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός ίσως είναι Αφγανός ή Πακιστανός και αντικρίζοντας τις πινακίδες του οχήματος , που είναι Γερμανικές,  να θεώρησε ότι προορισμός του ήταν η Γερμανία, με αποτέλεσμα να τρυπώσει σε αυτό και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία κια πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του άνδρα/ 

ΠΗΓΗ: SINIDISI.GR , AGRINIONEWS.GR

Διαβάστε επίσης