Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το επεισόδιο με Αστυνομικό

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε πριν από λίγο με ανακοίνωσή του ότι στο περιστατικό της περασμένης Τρίτης στην Αντίπαρο που κατέγραψε με το κινητό ο γιος του Τομ Χανκς, ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου τμήματος που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ανέφερε επίσης ότι «ο αστυνομικός είχε πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή», ενώ παράλληλα τονίζεται ότι διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.   

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ