Δυτική Ελλάδα: "Φύλακας άγγελος" γιατρός που βρισκόταν στην παραλία Παλιοπόταμος - Βούτηξε και έσωσε άνδρα από βέβαιο πνιγμό

Άγιο είχε ένας άνδρας πριν από 20 ημέρες που παραλίγο να πνιγεί στην Παραλία Παλιοπόταμος Αιτωλοακαρνανίας. Για καλή του τύχη στην παραλία βρισκόταν ο  Αγρινιώτης γιατρός, Πνευμονoλόγος Νίκος Κουτσομήτρος .

Μόλις είδε τον άνδρα να έχει χάσει τις αισθήσεις του βούτηξε και κατάφερε να τον βγάλει στην παραλία. Του έκανε μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές και μετά ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η οικογένεια του άνδρα εκφράζει δημόσια το ευχαριστώ τους στον γιατρό που έσωσε τον άνθρωπο τους:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πνευμονολόγο του Αγρινίου κ. Νίκο Κουτσομήτρο για την άμεση βοήθεια του σε περιστατικό παρολίγον πνιγμού συγγενικού μας προσώπου, που έλαβε χώρα στην παραλία Παλιοπόταμος της Αιτωλοακαρνανίας . Ο γιατρός οχι μόνο βούτηξε στη θάλασσα την ώρα που βούλιαζε και τον έβγαλε έξω με ασφάλεια , αλλά αντιλαμβανομενος ότι δεν έχει αναπνοές και σφίξεις , του έκανε μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές, για περίπου 1 ώρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Νοσηλεύτηκε σε κλινική της Αθήνας και σήμερα 20 μέρες μετά είναι καλά. Οι γιατροί εκεί μας εξήγησαν ότι αν δεν είχαν γίνει τα απαραίτητα, θα είχε νεκρωθεί ο εγκέφαλος  . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ¨αναφέρουν ο Κώστας και η Αλέκα Γεωργαλή”

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ