Η Πατρινή DUR στα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019

H DUR βρέθηκε στη λίστα των “Τhe most Admired Enterprises in Greece”,

Η DUR διακρίθηκε στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019 που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος καλεσμένων στο Grande Bretagne Hotel Athens την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

Με τη συμμετοχή πλήθους εταιρειών που ξεχωρίζουν ως οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες της ελληνικής οικονομίας, η DUR βρέθηκε στη λίστα των “Τhe most Admired Enterprises in Greece”, δίνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εγχώριας οικονομίας.

Οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις προέκυψαν έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση σε 10.000 εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών επιχειρήσεων με βάση την οποία καταρτίστηκε η τελική λίστα των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει πέντε συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και η DUR.

Η διάκριση που έλαβε η DUR επιβεβαιώνει τη σταθερή πορεία που διαγράφει και αποδεικνύει τη δυναμική της που της επιτρέπει να αναπτύσσεται εντός κι εκτός συνόρων.

Διαβάστε επίσης