Σεισμός στην Αθήνα: Κατέρρευσε κτίσμα στο λιμάνι του Πειραιά! Ξεκόλλησαν κάγκελα από μπαλκόνι – ΒΙΝΤΕΟ

Τρομακτικές είναι μερικές από τις εικόνες που μεταδίδονται, από τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός το μεσημέρι της Παρασκευής (19.07.2019).

Ο σεισμός στην Αθήνα προκάλεσε κατάρρευση ενός παλιού κτίσματος στο λιμάνι του Πειραιά, και συγκεκριμένα στην πύλη Ε1. Όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το κτίριο έχει υποστεί επί της ουσίας ολική καταστροφή.

Πρόκειται για έναν παλιό ταινιόδρομο, ο οποίος υπέστη ζημιές από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αττική.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αναμένεται να βρεθεί στο σημείο για να ερευνήσει τον χώρο.

Ο ταινιόδρομος έχει μήκος 100 μέτρα και βρίσκεται στη θέση Κράκαρη, στην περιοχή των παλαιών Λιπασμάτων. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους στα ερείπια.

Ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας επίσης κατέρρευσε. Και μπορεί να είναι εγκαταλελειμμένο, ωστόσο καταλαβαίνει κανείς την επικινδυνότητα της κατάστασης για όποιον ίσως τύχαινε να περνάει από το σημείο.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες και από ένα άλλο σπίτι στην Αθήνα, του οποίου τα κάγκελα έχουν ξεκολλήσει από το μπαλκόνι μαζί με το μάρμαρο!