Στο αρχείο υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 18χρονου από τον Κέβιν Σπέισι! - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός άκουσε ανακουφισμένος τους εισαγγελείς της Μασαχουσέτης να βάζουν στο αρχείο την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης 18χρονου.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι αποφάσισαν να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο, αφού το υποτιθέμενο θύμα του Κέβιν Σπέισι επικαλέστηκε το δικαίωμά του, σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, να μην καταθέσει.

Διαφορετικά υπήρχε ο κίνδυνος να διωχθεί για τα όσα είχε ισχυριστεί μέχρι τώρα, αφού οι δικηγόροι του οσκαρικού ηθοποιού κατηγόρησαν τον 18χρονοότι διέγραψε από το κινητό του τηλέφωνο τα μηνύματα που έστειλε στον Σπέισι και στη συνέχεια δήλωσε ότι το έχει χάσει.

Ο δικηγόρος του Σπέισι αρνήθηκε να σχολιάσει την έκβαση της υπόθεσης.

Δείτε πώς μετέδωσε την είδηση το NBC News:

Παραμονές των Χριστουγέννων του 2018, ο Κέβιν Σπέισι ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ταράζοντας τα νερά! Ήταν οι πρώτες του αναρτήσεις στο Facebook μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Η σειρά House of Cards, στην οποία υποδύονταν τον «σκοτεινό» και αμείλικτο Πρόεδρο των ΗΠΑ, συνεχίζεται ήδη χωρίς εκείνον, αφού το σενάριο… τον πέθανε.

Ωστόσο ο ίδιος δείχνει με αυτό το βίντεο πως είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει και στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα επιστροφής στο προσκήνιο.

Υποδύεται τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα, ωστόσο είναι φανερό ότι ουσιαστικά αναφέρεται στον εαυτό του, μετά τις θυελλώδεις αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Είναι χαρακτηριστικό πως αυτό το βίντεο, καθώς και μία φωτογραφία με ένα ηλιοβασίλεμα, ήταν οι πρώτες του αναρτήσεις μετά τον Οκτώβριο του 2017, οπότε και ξέσπασε το σεξουαλικό σκάνδαλο που τελικώς κατέπεσε.

Η τελευταία του, ήταν η δήλωσή του για τις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει εναντίον του Κέβιν Σπέισι ο ηθοποιός Άντονι Ραπ.

Διαβάστε επίσης