Έδειξε έτοιμος εν όψει της Πλζεν ο Ολυμπιακός - Νίκησε 3-0 στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Έτοιμος εν όψει των αναμετρήσεών του με τη Βικτόρια Πλζεν, για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League έδειξε ο Ολυμπιακός, καθώς στην πρόβα τζενεράλε επικράτησε με 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι περίπου 25.000 φίλοι των Πειραιωτών που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο φαληρικό γήπεδο είδαν την ομάδα του Μαρτίνς να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον αγγλικό σύλλογο (ιδιοκτησίας, επίσης, του Βαγγέλη Μαρινάκη) και να έχει ικανοποιητικό ρυθμό (για τα δεδομένα της εποχής πάντα), μία εβδομάδα πριν την πρώτη μονομαχία με τους Τσέχους.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο σκορ, καθώς από εκτέλεση κόρνερ στο 3' ο Μασούρας παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Μούριτς.

Από κόρνερ (εκτελέστηκαν από τον Βαλμπουενά όπως και στο πρώτο γκολ) ξεκίνησαν όμως και τα άλλα δύο τέρματα των Πειραιωτών που έφεραν την (εκτελεστική) υπογραφή του Γκερέρο, ο οποίος στο 7' έκανε το 2-0, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 32'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα, βγήκαν μπροστά και απείλησαν σε δύο φάσεις, αλλά βρήκαν τον Σα σε πλήρη ετοιμότητα.

Οι Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί έδωσαν επιθετική πνοή με την είσοδό τους ως αλλαγές, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν φάσεις προς το τέλος του αγώνα, αλλά παρέμεινε το 3-0 υπέρ των Πειραιωτών, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη νέα τους φανέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Φορτούνης γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των Πειραιωτών, ενώ  πριν την έναρξη του φιλικού από τα μάτριξ του γηπέδου προβλήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο όλοι οι συμπαίκτες του, καθώς και ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα (Τζολάκης), Ομάρ (Τοροσίδης), Σεμέδο (Μπα), Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (81’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Ποντένσε (81’ Ντουρμισάι), Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας (68’ Μπρούνο), Γκερέρο (68’ Ελ Αραμπί)

Νότιγχαμ (Λαμουσί): Μούριτς (46’ Παντιλίμον), Κας (62’ Νταρίκβα), Ρόμπινσον (62’ Ριμπέιρο), Γουόραλ (Γουόκερ), Γουάτσον, Ντόουσον (62’ Μιλόσεβιτς), Γκράμπαν, Λόλεϊ (81’ Ρίτσαρντσον), Σίλβα (Φιγκειρέδο), Αντόμα (46’ Αμεόμπι), Όσμπορν

Διαβάστε επίσης