Πάτρα: Ολοκληρώθηκε χωρίς ανατροπές η επανακαταμέτρηση των σταυρών προτίμησης!

Ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που είχε αιτηθεί στο Πρωτοδικείο Πατρών, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος και τον ακολούθησε και η Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Επισήμως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι επ΄αυτού, αφού η επανακαταμέτρηση γίνεται για τους ίδιους τους αιτούντες, όμως από πηγές προσκείμενες και στις δύο πλευρές, προκύπτει το συμπέρασμα ότι, επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα ως προς τη σειρά κατάταξής τους.
Από την πλευρά του Θανάση Νταβλούρου, εκτιμάται ότι η διαφορά από την Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπως ανακοινώθηκε από το υπ.. Εσωτερικών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μειώθηκε περίπου στους 250 σταυρούς προτίμησης. Από την πλευρά της βουλευτού, διατυπώνεται η εκτίμηση ότι η διαφορά με τον Θανάση Νταβλούρο, αυξήθηκε κατά 40 σταυρούς περίπου.
Σε κάθε περίπτωση, όποια από τις δύο απόψεις υπερισχύει, δεν αλλάζει τίποτα από το γεγονός ότι η Χριστίνα Αλεξοπούλου είναι η τέταρτη βουλευτής του Νομού Αχαΐας, από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, εκτός κι αν ο Θανάσης Νταβλούρος, έχει πρόθεση να καταθέσει ένσταση εντός των προσεχών 10 ημερών, την οποία όμως, θα πρέπει να υποστηρίξει με στοιχεία ενώπιον του δικαστηρίου, και μάλιστα με συγκεκριμένα ψηφοδέλτια που θα αμφισβητεί.

Πηγη: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ