Καταπληκτική προσφορά του Tempo24 στους αναγνώστες: Μαγευτικές διακοπές στη Σκιάθο και τον Σεπτέμβριο με δωρεάν 4 διανυκτερεύσεις, για δύο τυχερούς, στο πανέμορφο ξενοδοχείο "PLAZA"- Μπείτε τώρα στην κλήρωση!

Επειδή δεν υπάρχουν μόνο οι καλοκαιρινές διακοπές το tempo24 σας έχει ετοιμάσει ένα ακόμη καταπληκτικό δώρο για όσους θέλουν να απολάυσουν ημέρες χαλάρωσης τον Σεπτέμβριο!

Αν θέλετε να ζήσετε μαγευτικές διακοπές στην καταπράσινη Σκιάθο, στο πανέμορφο νησί των Σποράδων τον Ιούλιο; Το Tempo24 σας δίνει τώρα την ευκαιρία!

Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας μπορούν να κερδίσουν δύο αναγνώστες από 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωϊνό, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ο καθένας, το διάστημα από 16 Σεπτεμβρίου μέχρι  27 Σεπτεμβρίου 2019, στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο "PLAZA", κτισμένο ανάμεσα σε γραφικούς ελαιώνες και πευκοδάση. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η εύκολη πρόσβαση στον υπέροχο κόλπο της Καναπίτσας και στη Χώρα της Σκιάθου είναι το ιδανικό μέρος για ονειρεμένες διακοπές!

Εσεις το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε στο μειλ: [email protected] το ονοματεπώνυμο σας με την ένδειξη "Κλήρωση για το ξενοδοχείο "PLAZA".

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 30 Ιουλίου.

Μην χάσετε την ευκαιρία για να γνωρίσετε την φανταστική Σκιάθο εντελώς δωρεάν!! 

Δείτε λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο:

http://www.plaza.gr

 

 

Δώρο για όλους με έκπτωση 25%

Ομως όλοι οι αναγνώστες του tempo24 μπορείτε να κερδίσετε , καθώς όσοι κάνουν κράτηση μέχρι τέλος Ιουνίου, για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο, στο ξενοδοχείο "PLAZA" , αλλά και στο παραδοσιακό συγκρότημα «Villa dell’Angelo» θα έχετε έκπτωση 25%. 

Δείτε λεπτομέρειες για το παραδοσιακό συγκρότημα:

http://villadellangelo.gr 

Διαβάστε επίσης