Τσίπρας: Καλή επιτυχία σε Παπαδημητρίου και Μπογδάνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ξάφνιασε τους πάντες ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ευχήθηκε καλή επιτυχία σε δύο δημοσιογράφους που τους έχουν βρεθεί απέναντί του ουκ ολίγες φορές και είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Μπάμπη Παπαδημητρίου.

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι στον ΣΚΑΪ που διαμορφώνουν μια εικόνα που στερεί το κύρος της αντικειμενικότητας από έναν σταθμό που κατέχει μια δημόσια συχνότητα. Αυτό δεν κάνει καλό ούτε στο ίδιο το κανάλι. Εγω δεν θέλω να μείνω εκεί, αλλά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δημοσιογράφους που κατεβαίνουν με τη Νέα Δημοκρατία και κυρίως στον κύριο Παπαδημητρίου και στον κύριο Μπογδάνο. Θεωρώ ότι είναι πιο λογικό να εκφράζονται υπέρ της ΝΔ από τη θέση του βουλευτή παρά από τη θέση του δημοσιογράφου που οφείλει να κρατά κάποια κριτήρια αντικειμενικότητας».

Όταν ρώτησαν τον πρωθυπουργό για την στοχοποίηση κάποιων ανθρώπων και καναλιών σχολίασε χαρακτηριστικά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές υπερέβη τα όρια της κριτικής. Η κυβέρνηση ακολούθησε μια πολιτική στα ΜΜΕ ακόμα και με δημοσιογράφους που την έφερε σε σύγκρουση. Δεν θεωρώ ότι όλα τα ΜΜΕ παίζουν έναν ρόλο. Εσείς όμως υπερβήκατε τα όρια σαν σταθμός με πλήγμα στην αξιοπιστία και στο κύρος του ΣΚΑΪ».

 

 

Διαβάστε επίσης