Έλενα Κονιδάρη: Μήνυμα νίκης από την μεγάλη συγκέντρωση στην Κ. Αχαΐα-Επίσκεψη στο Καραμανδάνειο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μήνυμα νίκης της ΝΔ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου εκπέμφθηκε στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων «Τα πεύκα», στη Δυτική Αχαΐα. 

«Ενωμένοι Μπορούμε!» τόνισε η υποψήφια Βουλευτής και ευχαρίστησε τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας για την αγάπη τους και την θερμή ανταπόκριση που επιφύλαξαν στην υποψηφιότητά της.

«Μαζί θα αγωνιστούμε να κάνουμε πραγματικότητα μια νέα ισχυρή αυτοδύναμη Ελλάδα για μας και τα παιδιά μας!» ήταν τα λόγια της  Έλενας Κονιδάρη Αντωνοπούλου, η  οποία ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και όλα τα τοπικά στελέχη, φίλους και μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας για τη θερμή υποδοχή. Στην τοποθέτησή της ζήτησε από τις φίλες και τους φίλους της παράταξης να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρει ισχυρή εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.   

 

Επίσκεψη στο Καραμανδάνειο

 

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου. Όπως τόνισε, στην Αχαΐα έχουμε το προνόμιο να λειτουργεί ένα από τα λίγα Νοσοκομεία με εξειδίκευση τα παιδιά, το οποίο χρειάζεται την διαρκή στήριξή μας ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του. 

Στη διάρκεια της επίσκεψής της η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Καραμανδανείου, Βασιλική Γεωργιοπούλου, και συζήτησαν για τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει ως μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ