Πάτρα: Συνάντηση φίλων του υποψήφιου βουλευτή Θανάση Νταβλούρου

Ραντεβού την Τετάρτη (9 μ.μ.) στο «ROYAL»

Η προγραμματική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, η πρόταση για έναν, μαχητικό και ενωτικό πολιτικό και η πρόταση για την ανάπτυξη μιας αυτοδύναμης Αχαϊας,  πρόκειται να παρουσιασθούν στη συνάντηση φίλων του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ., Θανάση Νταβλούρου, που διοργανώνεται  στις 9 το βράδυ  της Τετάρτης, στον πολυχώρο «ROYAL», (Ακτή Δυμαίων 53, παλαιό Πτωχοκομείο.

«Η παρουσία σου θα με τιμήσει και θα μου δώσει δύναμη να πορευτούμε  Όλοι Μαζί για το Αύριο», αναφέρει σε μήνυμα του, ο υποψήφιος βουλευτής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΓΝΠ

 

Το πρωϊ της Τρίτης ο κ. Νταβλούρος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου είχε  συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή, Χρυσοβαλάντη Παπαθανασίου, γιατρούς, νοσηλευτές και το Σωματείο Εργαζομένων.

Ο κ. Νταβλούρος ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, που αφορούν κυρίως στις τεράστιες ελλείψεις, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, τις ελλείψεις  σε ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό κ.α. και τόνισε ότι  το πρόγραμμα της  Ν.Δ.  έχει στόχο την καλύτερη δημόσια υγεία για όλους τους Έλληνες, ένα σύστημα δημόσιο, αποδοτικό και αποτελεσματικό.  Ακόμη αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του προγράμματος της  Ν.Δ. για ανακαίνιση,  προμήθεια εξοπλισμού και ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών των νοσοκομείων, υπογραφή  2.000 νέων συμβάσεων με γενικούς γιατρούς, παθολόγους και παιδιάτρους για την κάλυψη των αναγκών σε ολόκληρη την Ελλάδα σε διάστημα δυο ετών, στοχευμένες προσλήψεις στους κλάδους που υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη, δηλαδή νοσηλευτών, ενίσχυση του προσωπικού στις ΜΕΘ κ.α.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟ

Το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. περιόδευσε σε χωριά του Ερυμάνθου. Ειδικότερα επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, Δροσιά, Ερυμάνθεια, Σταυροδρόμι, όπου συνομίλησε με κατοίκους.

O Αχαιός πολιτικός αναφέρθηκε  στην κρισιμότητα της εκλογικής  αναμέτρησης της Κυριακής, επισημαίνοντας: ««Στις 7 Ιουλίου, κανείς δεν πρέπει να λείψει από τογενικόπροσκλητήριο της μεγάληςπολιτικής αλλαγής. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε οριστικά σελίδα σε ένα παρελθόν που μας πλήγωσε. Κάθε ψήφοςστην κάλπηπρος την ΝΔ καθιστά ακόμη πιο ισχυρό το μήνυμα για μια πορεία ανάπτυξης και προκοπής για τον τόπο».

Απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών, που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, ο κ. Νταβλούρος  ανέφερε: «Χρέος της αυριανής κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι εργαστεί για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας, αίροντας εμπόδια και αντικίνητρα που επιβλήθηκαν, όπως η δυσβάστακτη φορολογία και η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Οι κτηνοτρόφοι είναι αυτοί που κρατούν ζωντανή την ελληνική περιφέρεια»

 


 
 

Διαβάστε επίσης