Πάτρα: Αύριο η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Ανδρέα Τζουραμάνη

ΣΤΟ ΞΕΝΟΧΟΔΕΙΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ"

Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 20.30 στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ./ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Τζουραμάνη, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη της Αχαΐας να δώσει δυναμικά το «παρών» σε μία ανοικτή συζήτηση, χωρίς μονολόγους και ξύλινους πολιτικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, ο κ. Τζουραμάνης συνεχίζοντας καθημερινά τις επαφές του με τους Αχαιούς πολίτες τους καλεί να γυρίσουν σελίδα και να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή στις 7 Ιουλίου με την ψήφο τους.

«Με παρρησία, ευθύνη και σεβασμό απευθυνόμαστε στον πολίτη ξανά. Με σχέδιο, με όραμα, με παρακαταθήκη την ιστορική συμβολή μας στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην δίκαιη ανάπτυξη, στην κοινωνική ευημερία.  Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι το ΚΙΝ.ΑΛ είναι το πραγματικό τους πρόβλημα γι’ αυτό και συντηρούν την πόλωση και τον διχασμό. Η μόνη ψήφος για να ανασάνει ο τόπος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής και οι πολίτες το αντιλαμβάνονται», ανέφερε σε δηλώσεις του και προσέθεσε «η πιο χρήσιμη ψήφος είναι στο Κίνημα Αλλαγής, το οποίο είναι ο μόνος προοδευτικός πόλος στη χώρα που μπορεί να εκφράσει τους κεντροαριστερούς πολίτες. Η χώρα χρειάζεται ένα ισχυρότατο αντίβαρο τόσο απέναντι στη συντήρηση της Ν.Δ. όσο και απέναντι στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν είναι άλλο από το Κίνημα Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης