Ειρήνη Κολιδά: "Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο"

"Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά"

Υπήρξαν συμπαίκτες στο πρώτο Survivor και μάλιστα τις πρώτες ημέρες ήταν στην ίδια ομάδα, εκείνη των Μαχητών. Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά (μία από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει στο ριάλιτι επιβίωσης) και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το νικητή του παιχνιδιού.

Οι δυο τους δεν είχαν έρθει ιδιαίτερα κοντά μέσα στο Survivor, ούτε είχαν όμως και κάποια κόντρα μεταξύ τους. Τόσο η Κολιδά όσο και ο Ντάνος απέκτησαν φανατικό κοινό, ενώ ήταν και από τις πιο ερωτεύσιμους παίκτες μιας και είχαν πολλούς θαυμαστές. Ειδικά, για το Ντάνο υπήρξε (και συνεχίζεται) μία υστερία από τις θαυμάστριές του, μιας και έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο. Ωστόσο, υπάρχει μία γυναίκα που δηλώνει δημοσίως ότι δεν θα πήγαινε μαζί του.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την Ειρήνη Κολιδά, η οποία το παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου», που την πέτυχαν στα Mad Awards.

«Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά. Και το σχόλιο της το λες και… φαρμακερή ατάκα!

Πηγή: newsbeast.gr