Ελένη Φουρέιρα: Αποθεώθηκε στο Color Day Festival!

Το ρυθμό της σε μεγάλες διοργανώσεις που έγιναν στην Αθήνα έδωσε το Σάββατο η Ελένη Φουρέιρα, που εμφανίστηκε στο Colour Day Festival και το event του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής, αποθεώθηκε από 100.000 κόσμου στη Βαρκελώνη.

Η «εκρηκτική» performer ανέβηκε στο stage που στήθηκε στο ΟΑΚΑ για το φετινό Colour Day Festival και, με το μοναδικό της τρόπο, ξεσήκωσε το κοινό, που δε σταμάτησε να τραγουδά μαζί της και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά της. Μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα παρέσυρε τους εκατοντάδες θεατές με το νέο διεθνές της hit που κυκλοφορεί από την Panik Records, το «El Ritmo Psicodélico», το «Fuego» και ξένες επιτυχίες.

Στη συνέχεια, η αεικίνητη pop queen βρέθηκε στο event του αστέρα του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στη γειτονιά του, τα Σεπόλια. Ο καταξιωμένος μπασκετμπολίστας επέστρεψε στο γήπεδο του Τρίτωνα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, για τους τελικούς του 3x3 τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε με τα αδέρφια του με στόχο να εμπνεύσουν νέα παιδιά να αθλούνται. Μάλιστα, θέλοντας να τιμήσει τον «Greek Freak», η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με φανέλα της ομάδας του, Μιλγουόκι Μπακς, που είχε με τον αριθμό του.

Πριν από αυτές τις δύο εμφανίσεις, η εντυπωσιακή performer, που συνεχίζει τη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία για περισσότερο από ένα χρόνο, ξεσήκωσε για άλλη μία φορά τη Βαρκελώνη, τραγουδώντας ως headliner το βράδυ της Παρασκευής, μπροστά σε 100.000 θεατές!

Διαβάστε επίσης