Στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή, 2-0 τη Βενεζουέλα

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα «σφράγισε» την Παρασκευή η Αργεντινή, καθώς νίκησε με 2-0 τη Βενεζουέλα, στον μεταξύ τους νοκ-άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η «μπιανκοσελέστε» άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τακουνάκι από τον Λαουτάρο Μαρτίνες, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μέσι και ένα «τζούφιο» σουτ του Οταμέντι.

Στο 74' το συγκρότημα του Σκαλόνι διπλασίασε τα τέρματά του, καθώς μετά από ασθενή απόκρουση του Φαρίνιες σε σουτ του Αγουέρο, ο Λο Σέλσο πήρε το... ριμπάουντ και έκανε το 2-0 για την ομάδα του, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

ημιτελικό της 3ης Ιουλίου, που θα διεξαχθεί στο Μινεϊράο, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα», Βραζιλία στη μητέρα των μαχών της Νοτίου Αμερική, με έπαθλο μία θέση στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Βενεζουέλα-Αργεντινή 0-2

Γκολ: 10' Μαρτίνες (Αργεντινή), 74' Λο Σέλσο (Αργεντινή)

Βενεζουέλα (Ραφαέλ Ντουνταμέλ): Φαρίνες, Ροζάλες (84’ Σέιχας), Τσάνσελορ, Ερνάντες, Ρινκόν, Μουρίγιο, Μορένο, Ντελ Πίνο (56΄Σοτέλντο), Ερέρα, Ροντόν, Ματσίς (71’ Γ. Μαρτίνες)

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Φόιτ, Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ακούνια (68’ Λο Σέλσο), Παρέδες, Ντε Πάουλ, Μέσι, Λαουτάρο (64’ Ντι Μαρία), Αγουέρο (85’ Ντιμπάλα)

Διαβάστε επίσης