One day cruise στον Σαρωνικό και Παράσταση στην Επίδαυρο: Δύο εκδρομές που δεν πρέπει να χάσετε

Για εσάς που έχετε επισκεφθεί τα κορυφαία μνημεία της πόλης της Αθήνας, τολμήστε εξορμήσεις στα κοντινά νησιά από τον Πειραιά αλλά και λίγο πιο έξω από την Κόρινθο, στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.

Τα one day cruise from Athens to Poros, Hydra and Aegina και το Greek Play at Epidaurus from Athens είναι δύο εκδρομές που θα σας δελεάσουν, θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και τα σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε πολύ όμορφα νησάκια, που σπάνια θα δείτε αυτοκίνητο και την πολυκοσμία της Αθήνας.

One Day Cruise from Athens to Poros, Hydra and Aegina

Επιβιβαστείτε στο σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο και απολαύστε μία ημέρα εξερεύνησης, ήλιου και θάλασσας. Ο πόρος κατακλύζεται από πεύκα και σίγουρα θα σας δελεάσει με τον κοσμοπολίτικο αέρα του. Τα γραφικά του σοκάκια και τα καταγάλανα νερά θα σας χαλαρώσουν.

Στην συνέχεια στην Ύδρα θα περπατάτε ανενόχλητοι, χωρίς να σας απασχολούν τα αυτοκίνητα, αφού δεν υπάρχουν στο νησί. Τα μικρά σκάφη χρησιμεύουν ως θαλάσσια ταξί. Η Ύδρα είναι γνωστό καταφύγιο για καλλιτέχνες.

Επόμενος σταθμός η Αίγινα, νησί το οποίο αν και μικρό έχει μία πολύ στρατηγική θέση, γι’ αυτό και κατά την αρχαιότητα ήταν ένα σημαντικό ιστορικό κέντρο. Εκεί εκτός των άλλων, θα επισκεφτούμε και τον ναό της Αφαίας. Στην εκδρομή θα απολαύσετε γεύμα στο σκάφος καθώς και μία μουσική χορευτική παράσταση. Επιλέξτε τώρα την εκδρομή One Day Cruise from Athens to Poros, Hydra and Aegina.

Greek Play at Epidaurus from Athens

Αν θέλετε να δείτε παράσταση στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και να επισκεφθείτε τον Ναό του Ασκληπιού, τότε αυτή η εκδρομή θα γίνει μία πολιτιστική εμπειρία ζωής. Το φεστιβάλ της Επιδαύρου που φιλοξενείται κάθε χρόνο θα σας δελεάσει! Greek Play at Epidaurus from Athens: Επιλέξτε το με 1 κλικ!

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις παραπάνω εκδρομές αλλά και για άλλες που σας ενδιαφέρουν, μπείτε στο bluetravelista.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ