Η τηλεθέαση του "The 2 Night Show" με καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ο κυριακος μητσοτακης καθισε στην πολυθρονα του γρηγορη αρναουτογλου

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου -εκτάκτως- το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τα παιδιά του και τη γυναίκα του, Μαρέβα, στον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε ακόμη και με ποιο ήχο χτυπά το κινητό του.

Επίσης, χαλαρός κι ευδιάθετος αστειεύτηκε με τις «Μύγες», δηλαδή τους τρεις συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Φάνη Λαμπρόπουλο, Νίκο Ράπτη και Στάθη Πασσά, ενώ αποκάλυψε πως κάποτε είχε σκεφτεί να κάνει τατουάζ. Πως, όμως, τα πήγε σε τηλεθέαση η διαφορετική αυτή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη; Κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού;

Η αλήθεια είναι πως απέναντι είχε ισχυρό ανταγωνισμό, που ακούει στο όνομα… Τατουάζ. Η σειρά του Alpha, ρίχνει οριστική αυλαία αυτή την εβδομάδα και η αγωνία έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Που σημαίνει ότι οι τηλεθεατές του «Τατουάζ» παρέμειναν πιστοί στη σειρά, που έκανε στο γενικό σύνολο 26%. Τη σκυτάλη κατόπιν πήρε η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα». Και με καλεσμένη την Στέλλα Μιζεράκη, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον τραγικό θάνατο του πρώην συντρόφου της, Πάνου Ζάρλα, έκανε στο γενικό σύνολο 26%.

Αυτό σημαίνει ότι το The 2 Night Show δεν κινήθηκε σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σημειώνοντας στο γενικό σύνολο 12,1% και στο δυναμικό κοινό 11,7%.

Πηγή: newsbeast.gr