Γιώργος Λιάγκας - Βίκυ Κάβουρα: Απήλαυσαν το μπάνιο τους μαζί στο νησί των ανέμων!

Οι επώνυμοι της εγχώριας showbiz έχουν ξεκινήσει τις εξορμήσεις τους στα ελληνικά νησιά, με τη Μύκονο να είναι για ακόμη μία φορά ο πιο δημοφιλής προορισμός.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ανάμεσα στους διάσημους που επέλεξαν το κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων» για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Στην παρέα του παρουσιαστή βρισκόταν και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο κορμί της.

Ο δημοσιογράφος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ANT1, θα συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ και εκεί θα έχει διπλό ρόλο, καθώς έχει αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Guess my age», αλλά και την πρωινή ζώνη του καναλιού. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για το πάνελ της εκπομπής είναι κι αυτό της Βίκυς Κάβουρα.


Ανάμεσα στους υποψήφιους συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκαν η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Κώστας Τσουρός, ωστόσο και οι δύο φαίνεται πως θα παραμείνουν στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού για την ερχόμενη σεζόν εκτός εκπλήξεως, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένες από την πορεία της φετινής τους εκπομπής.

Διαβάστε επίσης