Πάτρα: Θέλετε ο γκρίζος τοίχος σας να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο έργο τέχνης; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ Η ART IN PROGRESS ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ARTWALK

Φαντασία, χρώμα και τέχνη στην Πάτρα που μας έχει κάνει να μην μπορούμε να ανεχτούμε άλλο γκρίζο γύρω μας.

Έχουμε όμως και εμείς την ευκαιρία να συμβάλουμε στο να μπει στην πόλη ακόμα περισσότερο χρώμα, με την Art In Progress να ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης και καμπάνια, προκειμένου στο επόμενο φεστιβάλ να βρει και άλλους διαθέσιμους γκρίζους τοίχους που θα διαμορφωθούν σε έργα τέχνης σαν και αυτά που πλέον θαυμάζουμε σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Η καμπάνια της Art In Progress έχει ως εξής: "Θέλετε ο γκρίζος τοίχος σας να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο έργο τέχνης; Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6934269856 ή στο e- mail: [email protected] ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για την ένταξη του τοίχου σας στο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk που διοργανώνεται ετησίως από την Art in Progress.

Η Art in Progress είναι ένας ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός με αντικείμενο τον πολιτισμό και έδρα την Πάτρα. Διοργανώνουμε τα μοναδικά διεθνή φεστιβάλ στην πόλη μας: το ArtWalk και το RE-culture.

Υποστηρίζουμε την προσπάθειά μας αμιγώς σε εθελοντική βάση με σημαντικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία και την πόλη. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.artinprogress.eu. Επιθυμούμε, να ενταχθεί και ο «τυφλός τοίχος» της πολυκατοικίας σας στο επόμενο ArtWalk! Το ArtWalk πραγματοποιείται ετησίως κάθε Μάιο και Ιούνιο στην Πάτρα.

Η Art in Progress αναλαμβάνει όλη την διαδικασία. Χρειαζόμαστε την έγγραφη άδεια από τουλάχιστον το 75% των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας. Στο πλαίσιο του ArtWalk, η Art in Progress προσκαλεί διάσημους street artist από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο, ο τοίχος σας θα αποτελέσει τον καμβά για τη δημιουργία ενός μοναδικού καλλιτεχνικού έργου και θα γίνει επίκεντρο όχι μόνο στην πόλη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό".

Διαβάστε επίσης