Πάτρα: Προφυλακίστηκαν δύο για τα κλεμμένα αυτοκίνητα και άλλοι 2 αφέθησαν ελεύθεροι

συνεχίζονται οι απολογίες

Ενώπιον του Ανακριτή οδηγούνται τμηματικά οι συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα, τα παραποιούσε και τα πωλούσε σε ιδιώτες.

Σήμερα -και μέχρι αυτήν την ώρα- έχουν απολογηθεί τα τέσσερα από τα 15 φερόμενα ως μέλη της. Προφυλακίστηκαν δύο και οι άλλοι 2 συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.  Ανάμεσα τους δεν είναι οι Πατρινοί κατηγορούμενοι ούτε ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι θα απολογηθούν στη συνέχεια, αλλά πρόκειται για περιφερειακά μέλη της σπείρας με σημαντικό ρόλο σύμφωνα με την δικογραφία.

Οι απολογίες των υπολοίπων 11 συλληφθέντων συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ αυτών βρίσκονται τέσσερις Πατρινοί, ενώ οι υπόλοιποι προέρχονται από την Αττική, την Ημαθία και τη Ζάκυνθο. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση πλαστογραφία διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία, παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης