Κατερίνα Γατοπούλου: "Αποκρύβει η κ. Μαστοράκου ότι η παράταξή της έχασε δύο ολόκληρες έδρες"

Επίθεση Γατοπούλου σε Μαστοράκου

Κόντρες προκαλούν οι εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

"Η έπαρση δεν συνάδει με το κύρος και την πορεία ενός καταξιωμένου θεσμού, όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος....", αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η Κατερίνα Γατοπούλου, Εκλέκτωρ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος του ΔΣ στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννας Μαστοράκου, για την επανεκλογή της.

Πανηγυρική επανεκλογή της Άννας Μαστοράκου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο - Η απάντηση για την επανάληψη της διαδικασίας

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αποκρύβει βέβαια η κ Μαστοράκου ότι στις άκρως νόμιμες -κι όχι παράνομες, όπως έλεγε μέχρι προχθές - εκλογές της 22ας Ιουνίου, η παράταξή της η ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ  ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ολόκληρες έδρες, χάνοντας έτσι εντελώς την αυτοδυναμία!! 
Αποκρύβει επίσης την ομόφωνη και με διηυρημένη πλειοψηφία Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (στο οποίο η ίδια και η παράταξή της προσέφυγε! και προδικαζόταν και το δήθεν υπέρ τους αποτέλεσμα!!.... ), βάσει της οποίας Απόφασης του ΣτΕ κρίθηκε εντελώς νόμιμη η Απόφαση του Υπουργού Υγείας κ Ξανθού για ακύρωση των εκλογών της 3ης/3/2019, λόγω των αναφερθέντων γεγονότων και λόγω των κατατεθεισών ενστάσεων από Μέλη της δικής της παράταξης για την δική της παράταξη!!! Γράφει επίσης η κ Μαστοράκου: "Δόθηκε πολιτική απάντηση στην ατελείωτη συνδικαλιστική αθλιότητα ";;;! Βαρύγδουπες εκφράσεις, οι οποίες μόνον στην πραγματικότητα δεν αντιστοιχούν για όλους τους κάτωθι λόγους, που αναγκάζομαι να παραθέσω για πληρέστερη ενημέρωση :
Πρώτον, η πρώτη παράταξη, στην οποία όντως επανεξελέγη δεύτερη με (λιγότερους) σταυρούς η κ. Μαστοράκου, έχασε ανεπιστρεπτί την αυτοδυναμία, γιατί πήρε ως παράταξη λιγότερες ψήφους και λιγότερες έδρες! 
Δεύτερον, όλες οι παρατάξεις που αντιστοιχούν σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και οι οποίες συμμετείχαν εκ νέου στις εκλογές της 22ας Ιουνίου, κράτησαν τις δυνάμεις τους, εκλέγοντας ακριβώς τον ίδιο αριθμό εδρών με αυτές που εξέλεξαν στις εκλογές της 3ης/3/2019!! Καμμία από αυτές τις παρατάξεις ΔΕΝ έχασε έδρα (ποιά "πολιτική απάντηση δόθηκε";), αντιθέτως κάποιες αύξησαν τον απόλυτο αριθμό των ψήφων τους! (Μόνον οι διασπαστές της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επανεξελέγησαν). 
Επιπλέον παράταξη συμμετείχε στις εκλογές της 22ας Ιουνίου, που δεν είχε συμμετάσχει στις εκλογές της 3ης/3/2019, η παράταξη Ενωτική ΔΗΚΙ με επικεφαλής τον κ Βασιάδη, Πρόεδρο του νόμιμου (όπως εμπέδωσε η ομόφωνη Απόφαση του ΣτΕ) μεταβατικού ΔΣ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, η οποία παράταξη καταδίκασε όλα τα γεγονότα καταγεγραμμένων παρατυπιών/νοθειών και την οποία οι Συνάδελφοι που ψήφισαν, την ανέδειξαν σε δεύτερη παράταξη, εκλέγοντας τρεις έδρες! 
Ως συμπέρασμα: πραγματικά, οι Συναδελφοι Εκλέκτορες του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη της χώρας, για να στερήσουν την αυτοδυναμία από την πρώτη παράταξη Εξαδάκτυλου-Μαστοράκου, θέλοντας να δείξουν με αυτό το αποτέλεσμα ότι :
και τις νοθείες/παρατυπίες -που κατεγράφησαν μόνο σε αυτή την παράταξη- καταδικάζουν, 
αλλά και ότι η έπαρση δεν συνάδει με το κύρος και την πορεία ενός καταξιωμένου θεσμού, όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.... 

Γατοπούλου Κατερίνα 
Εκλέκτωρ Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου,
Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, 
Πρώην Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. 

Διαβάστε επίσης