Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ο Σελίμ του Masterchef - ΦΩΤΟ

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

Ο Σελίμ Σελτζούκ από το MasterChef, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βάσω, στο Δημαρχείο της Καισαριανής, το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου. Ο Σελίμ κατάφερε να ξεχωρίσει στο παιχνίδι τόσο με τη μεγάλη εξέλιξή του όσο και με την κοινωνικότητά του.

Ο 40χρονος τα τελευταία δύο χρόνια ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Ελληνίδα Βάσω και οι δυο τους επισφράγισαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους συγγενείς τους αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του Σελίμ από το reality μαγειρικής.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία όταν αντίκρισε τον άντρα της ζωής της, ενώ η ίδια επέλεξε ένα απλό και λιτό νυφικό σε ίσια γραμμή. Ο Σελίμ Σελτζούκ ήταν πιο κομψός από ποτέ, φορώντας ένα κουστούμι που έραψε για εκείνον ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Νίκος Αποστολόπουλος.

dsc_0091.jpg

Ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες του ήταν ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Γιώργος Φασιλής, ο Αργύρης Αγλαμίσης αλλά και ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο νικητής του MasterChef 2, Μανώλης Σαρρής.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης