Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο με Ι.Χ και ποδηλάτες

στην πτολεμαίδα

Δύο ποδηλάτες έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις τραυματίστηκαν στην Πτολεμαΐδα. Γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Έπεσε με το αυτοκίνητο σε ομάδα ποδηλατών. Ένα άτομο σε κρίσιμη κατάσταση, ελαφρύτερα οι τρεις. Και αστυνομικός ανάμεσά στους τραυματίες.

Φρικτό τροχαίο με βαρύ απολογισμό σημειώθηκε το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα. Όλα συνέβησαν όταν γυναίκα οδηγός που κινούνταν στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Άρδασας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει έξι ποδηλάτες. 

Οι δύο από τους ποδηλάτες υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ πληροφορίες από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο κάνουν λόγο και για ένα άτομο σε κρίσιμη κατάσταση. Ελαφρύτερα τραύματα φέρονται να έχουν οι υπόλοιποι  ποδηλάτες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για το πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο, όπως αναφέρουν πληροφορίες στο σημείο που σημειώθηκε η τραγωδία έκαναν τη βόλτα τους 12 ποδηλάτες (οι περισσότεροι ηλικίας 20-30 ετών), που είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες, όταν η γυναίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ένα γκρουπ.

Μεταξύ των τραυματιών, φαίνεται να υπάρχει και ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πτολεμαΐδας.

Με πληροφορίες από e-ptolemeos, kozanilife, kozan

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ