Τα συμφώνησαν ΣΚΑΪ και Λιάγκας

oριστικο το "διαζυγιο" με τον αντεννα

Οριστικό φαίνεται ότι είναι το «διαζύγιο» του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 αφού παρά την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου η... εμπιστοσύνη έχει δικαιολογημένα χαθεί μετά την απόφασή τους να τον κρατήσουν έναν χρόνο στον... πάγκο.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα με δυνατότητα να το ανανεώσει έναν ακόμα χρόνο ο ΑΝΤ1. Βέβαια η… μονομερής ανανέωση μάλλον δεν είναι εύκολη –νομικά- υπόθεση αλλά και στον ΑΝΤ1 θεωρούν πως δεν πρέπει να τον… εγκλωβίσουν και για αυτό του πρότειναν να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.

Φαίνεται όμως ότι το «γυαλί» έχει δικαιολογημένα… ραγίσει και δύσκολο να κολλήσει ξανά, αφού μάλιστα ο Λιάγκας έχει δεχτεί προτάσεις από άλλους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, τον ΣΚΑΪ και το OPEN, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου. Μετά από αρκετές επαφές φαίνεται ότι τα συμφώνησαν και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει… διπλή καθημερινή παρουσία στον ΣΚΑΪ: ως δημοσιογράφος με infotainment εκπομπή αλλά και ως παρουσιαστής αναλαμβάνοντας το «Guess My Age».

Οι δύο πλευρές τα έχουν μιλήσει… τα έχουν συμφωνήσει… και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές για να είναι επίσημα ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη σεζόν στο καινούργιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ…!

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ