Παντρεύτηκαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας - Celebrities και πολιτικοί στον γάμο τους! ΦΩΤΟ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν από λίγη ώρα η Τζένη Μπαλατσινού με τον αγαπημένο της Βασίλη Κικκίλια, στους Αγίους Ισιδώρους στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού, που είναι μέρος προσευχής και κατάνυξης.

Η τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, σε στενό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους, στενούς συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.

O Βασίλης Κικίλιας με τον κουμπάρο του Ηλία Καντζούρη έφτασαν στην εκκλησία λίγο πριν τις 6, ενώ η νύφη έφτασε στην ώρα της, χωρίς να στήσει τον γαμπρό.

Η  παρουσιάστρια επέλεξε μια νυφική δημιουργία των Zeus & Dione σε απλή γραμμή, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω. Τα εντυπωσιακά πέδιλα με τις δαντελένιες λεπτομέρειες ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της με τον καλύτερο τρόπο.

Στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού ήταν ο 10χρονος γιος της Μάξιμος, ο οποίος τη συνόδευσε και την παρέδωσε στον γαμπρό, Βασίλη Κικίλια. Στην εκκλησία την περίμεναν οι μουσικοί παίζοντας παραδοσιακά τραγούδια κατά τη διάρκεια που η Τζένη Μπαλατσινού πήγαινε να συναντήσει τον άνδρα της ζωής της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν: η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσοκαλακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Δημήτρης Αβραμόπουλος και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε επίσης