ΚΙΝΑΛ Αχαϊας: Μετά τις εκλογές το...ξεκαθάρισμα, για τις "συντροφικές τρικλοποδιές" !

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη συνεδρίαση στο ΚΙΝΑΛ Αχαΐας

To ΚΙΝΑΛ βάζει… στο στόχαστρό του όσους ήσαν στις περιφερειακές εκλογές με τον Κώστα Σπηλιόπουλο και «πολέμησαν» τον Απόστολο Κατσιφάρα στον δεύτερο γύρο! Το κλίμα στην Αχαΐα είναι «τεταμένο» αφού σε αντίθεση με την Κρήτη και τον κ. Αρναουτάκη ο οποίος με την κοινή στήριξη ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε και νίκησε, ο Απόστολος Κατσιφάρας νικήθηκε από τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαϊα Γιώργος Αθανασόπουλος ήταν ξεκάθαρος και μίλησε με ονόματα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SUPER B NEWS.

Για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αγγέλα Τριανταφύλλου, και Γαβρίλη Χαραζίδη (μελος Ν.Ε.) και Νίκο Μοίραλη (γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ) δήλωσε πως θα κληθούν από τα αρμόδια όργανα. Πιθανόν μετά τις εκλογές. «Όλα αξιολογούνται. Και θα εξετασθούν. Ιδιαίτερα η Αγγέλα Τριανταφύλλου έχει κάνει μία σειρά σφαλμάτων» τονισε.

Για την απώλεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε πως αναμφισβήτητα η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Απόστολο Κατσιφάρα δημιούργησε προβλήματα. Είπε ακόμη ότι και οι υποψηφιότητες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό Κατσιφάρα όντως όξυναν το πρόβλημα. «Ο Αρναυτάκης στην Κρήτη δεν είχε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους πρωτοκλασσάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σε αντίθεση με τον κ. Κατσιφάρα που συμπεριέλαβε τους κυρίους Σιδηρόπουλο, Κόντη, Ζαφειροπούλου κλπ» δήλωσε.

Οσο για τον κ. Σπηλιόπουλο ο κ. Αθανασόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Έκανε διχαστική κίνηση και δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στο κόμμα μας. Δεν μπορούμε πλέον να τον θεωρούμε σύντροφό μας και να τον συμπεριλαμβάνουμε στα ψηφοδέλτιά μας. Γι αυτό και δεν εκλήθη στο συνέδριό μας. Η κίνησή του ήταν η βασική αιτία για την απώλεια της Περιφέρειας» πρόσθεσε.

Για το ψηφοδέλτιο!

Κληθείς να σχολιάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα, ο γραμματέας του κόμματος δήλωσε πως υπάρχει μία γενική ανανέωση σε πρόσωπα και απόψεις. Ξεχώρισε την περίπτωση Κατσικόπουλου και δήλωσε πως ενώ είχε καταθέσει υποψηφιότητα από τον Οκτώβριο, επελέγησαν άλλοι μια και δεν θέλησαν στο κόμμα να οξύνουν τα προβλήματα. «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ήταν αρνητικό στοιχείο για τον κ. Κατσικόπουλο. Η παρουσία του και η πρότασή του για τον Νεκτάριο Φαρμάκη, υποψήφιο της ΝΔ δεν τον βοήθησε. Αν δεν είχε κινηθεί όπως κινήθηκε, σήμερα θα ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα» είπε ο κ. Αθανασόπουλος.

«Ο κ. Ταπεινός για παράδειγμα ναι μεν ήταν υποψήφιος με τον κ. Σπηλιόπουλο, όμως στον δεύτερο γύρο στήριξε τον δικό μας υποψήφιο. Άρα δεν έχουμε πρόβλημα μαζί του και τον εντάξαμε στο ψηφοδέλτιο»!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ