Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον 20χρονο φοιτητή – Συναγερμός από το Χαμόγελο του Παιδιού

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια ενός 20χρονου φοιτητή στη Κρήτη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής (14/06).

Ο νεαρός που κατάγεται από Καβροχώρι, περιοχή στο Ηράκλειο ήταν στο εξωτερικό, καθώς σπούδαζε στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και επέστρεψε στον τόπο του προκειμένου να δει τους συγγενείς του.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του, δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ενώ ανακοίνωση missing alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στη σχετική αναγγελία της εξαφάνισης του 20χρονου επισημαίνονται τα εξής:

«Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Ο αγνοούμενος νεαρός την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε κοντό μπλε σορτς, άσπρη μπλούζα, μπλε ζακέτα και πέδιλα.

Διαβάστε επίσης