Αποχώρησε ο Πατρινός Σπύρος Γουρδούπης από το Survivor 3

Ο «εξολοθρευτής» αυτή τη φορά δεν κατάφερε να τη γλιτώσει

Ήταν πολλές φορές προτεινόμενος και πάντα τη γλίτωνε. Γι’ αυτό, άλλωστε, πήρε και το ψευδώνυμο «ο εξολοθρευτής». Αυτή τη φορά, ωστόσο, ήταν η δική του σειρά για να πάρει τη δάδα του και ν’ αποχώρησει από το νησί. Ο λόγος για τον Σπύρο ο οποίος αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

Οι παίκτες του Survivor 3 διαγωνίστηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης για το πιο συγκινητικό έπαθλο, την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τους συγγενείς τους μετά από πέντε ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Άσπρη και Μαύρη ομάδα μπήκαν στον στίβο μάχης και έβαλαν τα δυνατά τους για τη νίκη. Οι παίκτες της Μαύρης ομάδας ήταν αυτοί που λόγω της ευστοχίας της Κατερίνας Δαλάκα, πήραν τον τελικό πόντο και απόλαυσαν συγκινητικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι παίκτες, στη συνέχεια, και των δυο ομάδων μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σε αυτή τη δύσκολη αποχώρηση, καθώς Σπύρος και Δήμητρα πλέον είναι κολλητοί φίλοι και μάλιστα κάθε βράδυ επί πέντε μήνες κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Και οι δυο, φανερά στεναχωρημένοι περίμεναν τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Με βάση τη ψηφοφορία του κοινού, ο παίκτης ο οποίος βρισκόταν χαμηλότερα στη κατάταξη άρα και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Σπύρος.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης