Πάτρα: Μέχρι τις 15 Ιουνίου η "Βαβέλ"

στο Μηχανουργείο

Ένα συνονθύλευμα ανθρώπων διαφορετικών κι όμως, τόσο ίδιων. Παράλληλες ζωές που δεν συναντιούνται πουθενά. Σκόρπιες σκηνές, φαινομενικά ασύνδετες, αλλά με κοινό παρονομαστή την εργασιακή πραγματικότητα και τον απόηχό της στις ανθρώπινες σχέσεις.

Κωμικοτραγικές σκηνές καθημερινής τρέλας. Εν ολίγοις ένας σύγχρονος πύργος της Βαβέλ.

Η θεατρική ομάδα «Αντίμετρο» για ακόμα μια χρονιά, στο πλαίσιο του σεμιναρίου υποκριτικής, παρουσιάζει μια παράσταση δουλεμένη με πολύ μεράκι, αλλά λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες, με τίτλο «Βαβέλ».

Πρόκειται για μια συλλογή μονόπρακτων των Ρεμί ντε Βος, Χάρολντ Πίντερ και Γιάννη Μαυριτσάκη, τα οποία, οπλισμένα με χιούμορ αλλά και την αίσθηση του τραγικού, διαδραματίζονται σε διάφορους χώρους του θεάτρου ξεφεύγοντας από την συνηθισμένη θεατρική διαδικασία.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Γεράσιμου Ντάβαρη.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι: Κώστας Τσορτός, Γιάννης Κολόμβος, Ξένια Αυγεροπούλου, Μαρία Θηβαίου, Γιάννα Βήτα, Σέργιος Σονικιάν, Μυρτώ Σκουτέλη, Γιάννης Γκοτσόπουλος, Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Γκατζόπουλος, Ορέστης Παπαϊωάννου.

Η πρώτη παράσταση δοθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στον πολυχώρο Μηχανουργείο στην οδό Ευμήλου πίσω από το ναό του Αγ. Ανδρέου και θ’ ακολουθήσουν παραστάσεις τις εξής μέρες:  10, 12, 14 & 15 Ιουνίου στις 21.15 το βράδυ.

Είσοδος: 5 ευρώ.

Μέγιστος αριθμός ανά παράσταση 40 άτομα. Λόγω περιορισμένου αριθμού θεατών η προκράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική.

Τηλέφωνο κρατήσεων:  6982076570.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ