Νίκος Ανδρουλάκης: Στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα

Τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, στήριξε, άνευ περιστροφών, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha patras 94.4, στο δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος έλαβε, ως γνωστόν, στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, πάνω από 170.000 ψήφους, απέφυγε επιμελώς να λάβει θέση στην κόντρα των τελευταίων ημερών, ανάμεσα στις παρατάξεις Κατσιφάρα και Σπηλιόπουλου (σ.σ.: ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, μέσω ανακοίνωσής του, «έδειξε» Φαρμάκη), ωστόσο, επεσήμανε με σαφή τρόπο, πως ο ίδιος τάσσεται στο πλευρό του Απ. Κατσιφάρα.

Σε ό,τι αφορά το β’ γύρο στο Δήμο Πατρέων, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως στηρίζει το Γρηγόρη Αλεξόπουλο, δοθέντος ότι ο προαναφερθείς υποψήφιος δήμαρχος προέρχεται από το Κίνημα Αλλαγής.

Καταληκτικά, ο κ. Ανδρουλάκης διασαφήνισε, με φόντο τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ότι ο ίδιος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχυθεί το ΚΙ.ΝΑΛ., Ο ίδιος, όμως, δεν εμπλακεί ως υποψήφιος, όπως είχε κυκλοφορήσει, εν είδει φήμης, αλλά, αντίθετα, θα συνεχίσει την πορεία του στην Ευρωβουλή.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ