Πάτρα: Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στις πρώτες τρεις δημοτικές παρατάξεις- Σήμερα αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα

Σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της προηγούμενης Κυριακής, από το Πρωτοδικείο Πατρών.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι υποψήφιοι των τρίων πρώτων συνδυασμών των δημοτικών εκλογών είναι : 

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση" τoυ Δήμου Πατρέων με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη, με την μέχρι στιγμής καταμέτρηση, έχουν ως εξής: Παναγιώτης Μελάς, Χρήστος Κορδάς, Τάκης Πετρόπουλος, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Δημήτρης Πελεκούδας, Βίβιαν Σαμούρη, Διονύσης Πλέσσας, Θόδωρος Τουλγαρίδης.

Από την παράταξη Αλεξόπουλου Γρηγόρη οι 5 πρώτοι σε σταυρούς είναι οι: Σολωμού Κατερίνα, Νίκος Μοίραλης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Χρήστος Μπακαλάρος, Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος.

Να σημειωθεί πως μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο πρώτος στην ενότητα της Παραλίας Φώτης Δημακόπουλος και ο πρώτος στη Μεσσάτιδα Γιώργος Καυκάς.

Από την παράταξη του Ν. Παπαδημάτου την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι: Σβώλης Κωνσταντινος, Βασίλης Σιαδήμας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Νικολάου, Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης, Πολίτης Σπύρος.

Να σημειωθεί πως δυο θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνουν οι δυο πρώτοι σε σταυρούς της παράταξης από την ενότητα του Ρίου και της Μεσσάτιδας που είναι οι Θόδωρος Ξυλιάς και Κυρηναίος Παπαδημάτος.

 

Διαβάστε επίσης