Καλεσμένοι στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η τραγουδίστρια, η οποία βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του αγαπημένου της, δεν δίστασε να σηκωθεί από την πολυθρόνα και να δείξει το πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει πάρει ήδη.
Ο Ετεοκλής αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η Ελένη δεν είναι από τις γυναίκες που ζητάει κάτι συγκεκριμένο όμως εκείνη αποκάλυψε ότι μέσα στο βράδυ του ζήτησε μία φορά να της βρει μπακλαβά.
Είναι όμως γεγονός ότι έχει αρκετές λιγούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και επειδή έχει πάρει πολλά κιλά, τελευταία κάνει υγιεινή διατροφή και προσέχει ώστε να γεννήσει με όσο το δυνατόν λιγότερα κιλά.
Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!
30|05|2019 | 11:54
Celebrities

Διαβάστε επίσης
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Δύο 20χρονοι νεκροί σε τροχαίο - Το αυτοκίνητό τους καρφώθηκε σε δέντρο - ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Πάτρα: Νέο εργατικό ατύχημα - Στο νοσοκομείο 24χρονος που χτύπησε στο κεφάλι - Συνελήφθη υπεύθυνος εταιρείας
