Τώρα είναι η ώρα!

Του Αντώνη Κουνάβη

Έφτασε, επιτέλους, η ώρα για να ανατείλει μια νέα εποχή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Το πρώτο βήμα για τη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη έγινε την περασμένη Κυριακή, στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ενώ αυτή που έρχεται πρέπει να γίνει το δεύτερο και καθοριστικότερο.  

Παρότι στις ευρωεκλογές το «γαλάζιο» πολιτικό προσωπικό της Αχαϊας ξέπεσε στα μάτια των ψηφοφόρων της φιλελεύθερης παράταξης και αποδείχθηκε λιποβαρές, εμφανώς κατώτερο των περιστάσεων, δεν είναι η στιγμή για κρίσεις και επικρίσεις, διαμαρτυρίες και ενστάσεις.

Ως προς το τι έφταιξε και η Αχαϊα ήταν μια ροζ κουκίδα στον εκλογικό μπλε χάρτη της χώρας είναι μια κουβέντα που θα γίνει από την επομένη εβδομάδα, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, κυρίως όμως με πρόθεση απόδοσης των ευθυνών, όπου κι αν αυτές εντοπιστούν.

Εκείνο που προέχει τώρα είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης να αναδειχθεί περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Και στην τελική ευθεία αυτού του δύσκολου αλλά ωραίου αγώνα, δεν περισσεύει καμία και κανένας. 

Καλούμαστε όλες και όλοι να δώσουμε ανεπιφύλακτα τον καλύτερο εαυτό μας για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και την εκπλήρωση των προσδοκιών μας. 

Για μια Περιφέρεια υγιή, εξωστρεφή, ανταγωνιστική, δημιουργική, που θα χαιρόμαστε και θα απολαμβάνουμε την ανάπτυξη της

Διαβάστε επίσης