Χωρίσατε αλλά τον θέλεις ακόμα; 4 tips για να τον ξανακερδίσεις

Ο καιρός ανοίγει, η διάθεση ανεβαίνει κι εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι οι διακοπές μαζί του. Και εκείνος, αντί να σε ρωτήσει σε ποιο νησί θέλεις να πάτε, έρχεται και σου λέει ότι θέλει να χωρίσετε. Ψυχραιμία κορίτσι μου και δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρόποι να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη. 

Δες  παρακάτω  με ανοιχτό μυαλό και δεκτικότητα:

Δέξου αυτό που σου λέει Σου λέει ότι θέλει να χωρίσετε κι εσύ αρνείσαι να το δεχτείς και να το συνειδητοποιήσεις; Κακώς. Για να στο λέει, πάει να πει ότι το θέλει. Οπότε, η επιμονή σου το μόνο που μπορεί να έχεις ως αποτέλεσμα, είναι να του προκαλέσει εκνευρισμό και αντίδραση. Γίνε συγκαταβατική, δέξου αυτά που σου λέει, και σύντομα θα επιστρέψει. Όλοι το κάνουν άλλωστε.

Να είσαι απασχολημένη Τηλέφωνο θα σε πάρει. Και μήνυμα θα σου στείλει. Η βασική διαφορά σας όμως τώρα, είναι ότι δεν είστε μαζί. Οπότε ούτε υποχρεωμένη είσαι να του απαντήσεις, ούτε και φυσικά να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει. Ξέρω, θέλεις πολύ να μιλήσετε, και ακόμα περισσότερο να τον δεις, αλλά από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να σε έχει ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσει, το παιχνίδι το έχεις χάσει.

Άσε τα social media Εκτός πια κι αν είναι η δουλειά σου. Σε περίπτωση όμως που δεν είναι, σταμάτα να ανεβάζεις το παραμικρό, μηνύματα γεμάτα νόημα, ή στοχευμένα σχόλια φίλων, γιατί εκτός από ενοχλητική γίνεσαι και γραφική. Εξάλλου, χαζός δεν είναι, ξέρει γιατί τα κάνεις, και σίγουρα ξέρει ότι τον θέλεις ακόμα. Το καλύτερο είναι η σιγή. Μόνο τότε δημιουργείς ερωτηματικά και λείπεις στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Αν θέλεις να στείλεις μήνυμα, στείλε Το θέμα είναι να μην καταπιέζεσαι. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, κάντο αλλά σωστά. Μη στείλεις μήνυμα όταν είσαι μεθυσμένη για να του κάνεις ερωτική εξομολόγηση. Στείλε ένα μεσημεράκι, για να δεις τι κάνει, πείτε 2-3 κουβεντούλες και τέλος. Λαμβάνει ενδιαφέρον, χωρίς απελπισία. Βασικό αυτό. Είναι άλλωστε και το ζητούμενο.

 

 

Διαβάστε επίσης