Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας από την Ηλεία: Κύκλωμα σατανιστών παγιδεύει κορίτσια

“Βρίσκομαι μπροστά σε κύκλωμα σατανιστών που παγιδεύει κορίτσια. Έχω αποδείξεις και μαρτυρίες. Ανακάλυψα πλέον πως όσες κοπέλες δεν υποτάσσονται στα σχέδια τους τις ‘εξουδετερώνουν’. Όπως μία φίλη της κόρης μου, που ο πατέρας της την πρόλαβε τελευταία στιγμή να μην αυτοκτονήσει. Δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα”.

Ο κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της κόρης του, Αρετής Ζαχαροπούλου, που ο ίδιος τον χαρακτηρίζει “προγραμματισμένη αυτοκτονία”, ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει στη Realnews τα όσα ανακάλυψε από τις έρευνες που διεξήγαγε το τελευταίο δίμηνο.

Πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση των αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που συνεχίζουν αδιάκοπα τις δικές τους έρευνες για τη διαλεύκανση της ύποπτης αυτοκτονίας της 22χρονης Αρετής στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα αυτοκτονία της φοιτήτριας, η οποία είχε καλύψει το πρόσωπο της με μία σακούλα συνδεδεμένη με έναν σωλήνα που παρείχε υποξείδιο του αζώτου, είχε προκαλέσει πανελλήνιο σοκ, με τους οικείους της να ανακαλύπτουν τις επόμενες ημέρες τη φωτογραφία της σε διαδικτυακή σελίδα σατανιστικών τελετών, καθώς και άλλα στοιχεία, με αποτέλεσμα να κάνουν λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

“Έχω στοιχεία για ένα κορίτσι στο οποίο τα άτομα αυτά προκάλεσαν μεγάλο κακό. Κάνει συναρπαστικές αποκαλύψεις. Ήταν φίλη της κόρης μου. Ευθύνονται τα ίδια άτομα, η ίδια ομάδα. Και το κορίτσι αυτό γλίτωσε στο παρά πέντε την αυτοκτονία πριν από ενάμιση χρόνο. Την γλίτωσε ο πατέρας της. Του έστειλε αποχαιρετιστήριο γραπτό μήνυμα, αλλά εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία και έτρεξαν και την πρόλαβαν. Εγώ δεν πρόλαβα”, υποστηρίζει στη Realnews ο κ. Ζαχαρόπουλος, που είχε ενημερώσει για όλα αυτά τις Αρχές στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, τα μηνύματα της 22χρονης Αρετής και στοιχεία από τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, παρόλο που κάποιο άγνωστο χέρι τα είχε διαγράψει, και καλούν πλέον πρόσωπα του στενού φιλικού της περιβάλλοντος να καταθέσουν και να εξηγήσουν σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

“Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και συμπληρώνεται συνεχώς από νέα στοιχεία. Η Αρετή δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και έκανε όνειρα για τη ζωή και για τις σπουδές της. Μας προκαλεί κατάπληξη πώς το πρόσωπο αυτό οδηγήθηκε στη μοιραία απόφαση για τη ζωή της. Η εκδοχή να πιέστηκε και να οδηγήθηκε σε αυτό είναι η πλέον πιθανή και τα στοιχεία που συλλέγουμε την ενισχύουν συνεχώς”, τονίζει ο συνήγορος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης φοιτήτριας, η έρευνα που πραγματοποίησε προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τον άδικο χαμό της κόρης του τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως “όταν ένα παιδί, ένα κορίτσι, μπλέξει σε αυτό το κύκλωμα των σατανιστών και των παρανοϊκών, αν δεν ακολουθήσει και δεν γίνει ακόλουθος για να προσελκύει άτομα, δεν τους κάνει. Και όποιον δεν τους κάνει έχουν τον τρόπο να τους εξουδετερώσουν με διάφορους τρόπους. Μία από τις μεθόδους είναι και η αυτοκτονία και η υπόθεση κλείνει για πάντα”.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος είναι πλέον βέβαιος: “Η κόρη μου ήταν μία περίπτωση αυτοκτονίας που την έβγαλε το κύκλωμα των σατανιστών από τη μέση με το αέριο. Υπάρχουν και άλλα κορίτσια που τα εξώθησαν να αυτοκτονήσουν. Κάποια έχουν γλιτώσει και τις μαρτυρίες αυτές τις έχουμε δώσει στην Αστυνομία. Πώς δηλαδή τους υπέδειξαν να αυτοκτονήσουν. Υπάρχουν ντοκουμέντα που θα βγουν στην πορεία”.

Όπως σημειώνει, “όποιος πριν από χρόνια υποστήριζε ότι τρία νέα παιδιά θα διέπρατταν φόνους στον όνομα του Σατανά θα τον λέγαμε τρελό και φαντασιόπληκτο. Κι όμως, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά έγιναν γνωστά ως συμμορία των σατανιστών της Παλλήνης. Κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει και στη δική μας την υπόθεση και θα αποκαλυφθεί”. Ο κ. Ζαχαρόπουλος τονίζει ότι η δράση του κυκλώματος εκτείνεται τις δύο τελευταίες δεκαετίες και πως η “αυτοκτονία” της κόρης του ήταν προγραμματισμένη, καθορισμένη, δομημένη με απειλητικό τρόπο και αυτό θα αποδειχθεί. Η έρευνά του περιλαμβάνει και το περιβάλλον όπου σπούδαζε η κόρη του, αν και εκεί συναντά, όπως λέει, “τοίχο σιωπής και απόκρυψης”. Ωστόσο, οι δυσκολίες δεν τον αποθαρρύνουν.

“Έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να τους αποκαλύψω, για να γλιτώσουν όσα παιδιά κινδυνεύουν να βρεθούν στο μονοπάτι που οδήγησαν την κόρη μου”, λέει.

Πηγή: Realnews

Διαβάστε επίσης